Olet täällä

Tiedotteet

Lopetan politiikkaan pyrkimisen

Käyttäjän Mikko Merikivi kuva
Julkaistu: 11.3.2021 19:55

Elämäni ei ole siinä tilanteessa missä se oli, kun olin kohtalaisen aktiivinen politiikan harrastaja ja ehdollakin. Ehkä on tullut aika todeta, että jos jotain, odottaisin etääntyväni siitä maailmasta entisestään. Koen myös, että en ole henkilökohtaisilta ominaisuuksiltani otollisinta näihin hommiin, vaikka totta kai kaikilla jotain vahvuuksiakin on. Oli miten oli, olen päättänyt luopua ainakin suurien tittelien suhteen politiikkaan pyrkimisen hamaan tulevaisuuteen.

Sivusto uudella palvelimella

Käyttäjän Mikko Merikivi kuva
Julkaistu: 27.11.2019 21:53

Nyt toivottavasti sivusto on uudelleen täydessä toimintakunnossa. Sen tila on hieman vanhasta varmuuskopiosta, mutta tietääkseni vain yksi kuukausikatsaukseni jäi pois ja julkaisen sen (eipä paljon sanottavaa kyllä siinä ollutkaan) jälleen seuraavan yhteydessä. Ja pahoittelut sivuston toimintakatkosta. Ei ihan automaattisesti kaikki mennyt tosiaan ja sitten en vaan tarkistanut sivuston tilannetta.

Palveluntarjoajan vaihto?

Käyttäjän Mikko Merikivi kuva
Julkaistu: 14.10.2019 7:59

Olin vähällä jo päättää lopettaa sivuston pitämisen päällä korkeiden kustannusten suhteessa kävijämäärään vuoksi, mutta ehkäpä silti vaihdan vaan webhotellipalvelua. Muutos ei vaadi käyttäjiltä toimenpiteitä, mutta saattaa aiheuttaa tilapäisiä häiriöitä sivustolla.

En ole ehdolla

Käyttäjän Mikko Merikivi kuva
Julkaistu: 3.1.2019 17:38

Kirjoitin viime tiedotteessani, että ilmoittaisin vuoden 2019 eduskuntavaalien ehdokkuuteni tilasta tammikuun alussa. En ole ehdokkaana. Syyt ilmenevät jo tiedotteesta, mutta lyhykäisyydessään en olisi tyytyväinen siihen miten vähän olen viime aikoina panostanut politiikkaan. Erityisesti vaaliteemat ovat vielä uudistamatta minkä asetin ehdoksi itselleni. Katsotaan sitten olisinko henkisesti valmis vuonna 2023. Varmaan opiskelen myös jotain poliitikoille hyödyllisiä aiheita sinä aikana.

Ehdokkuuteni on epävarmaa

Käyttäjän Mikko Merikivi kuva
Julkaistu: 28.10.2018 15:08

Täytynee todeta, että en tiedä pystynkö toteuttamaan sanomiani lupauksia vielä vuoden 2019 eduskuntavaaleihin. Luin mitä olen sanonut viime vaalien jäljiltä ja omien sanojeni mukaan minun olisi määrä suhtautua "vaaleihin entistä enemmän tosissani". Jos olette tarkkailleet toimintaani vaalien välillä huomaatte, että uusia blogikirjoituksia on tullut aika vähän paitsi kuukausikatsauksina.

Kirjoitin elämänfilosofiastani, sekä muita uudistuksia sivuillani

Käyttäjän Mikko Merikivi kuva
Julkaistu: 2.6.2015 23:08

Jaoin "Kuka olen"-sivuni kahteen osaan. Uudessa sivussa kirjoitin lisäksi elämänfilosofiastani pohjustamaan muita asioita siinä. Tässä on linkki siihen: http://mikkomerikivi.org/el-m-nfilosofiani-ja-tapani-harrastukseni-yms

RSS-syötteet kommenteille on lisätty sekä yksittäisiin kirjoituksiin, että koko sivuston kattava. Ota huomioon tosin, että en tee ennakkomoderointia kommenteille.

Tilaa syöte RSS - Tiedotteet