Olet täällä

Lopetan politiikkaan pyrkimisen

Käyttäjän Mikko Merikivi kuva
Julkaistu: 11.3.2021 19:55

Elämäni ei ole siinä tilanteessa missä se oli, kun olin kohtalaisen aktiivinen politiikan harrastaja ja ehdollakin. Ehkä on tullut aika todeta, että jos jotain, odottaisin etääntyväni siitä maailmasta entisestään. Koen myös, että en ole henkilökohtaisilta ominaisuuksiltani otollisinta näihin hommiin, vaikka totta kai kaikilla jotain vahvuuksiakin on. Oli miten oli, olen päättänyt luopua ainakin suurien tittelien suhteen politiikkaan pyrkimisen hamaan tulevaisuuteen. Tiedän, että tämä tulee joillekin pettymyksenä, mutta arvelen selkeän päätöksen tässä olevan parempi kuin epävarmuuden pitkittämisen.

Tämän sivuston sopimuskausi päättyy 14.10.2021 23:59:59, johon asti uskon sen olevan vielä pystyssä, mutta irtisanon sopimuksen jo syyskuussa, jotta siitä ei ainakaan tule uusia maksuja.

Jatkan toki kevyttä "taustavaikuttamista". Periaatteessa kai on mahdollista, että vielä löydän itseni sellaisesta tilanteesta, jossa tuntuu sopivalta lähteä ehdollekin, mutta sitä ei kannata kummemmin odotella.

Jaksamista kaikille.

Lisää uusi kommentti

Filtered HTML

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <sub> <sup> <s> <u> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.