Olet täällä

Huhtikuun ja toukokuun 2014 kuukausikatsaus poliittisesta toiminnastani

Käyttäjän Mikko Merikivi kuva
Julkaistu: 31.5.2014 0:00

Pöytätietokonetta ei minulla ollut käytössä lähes koko toukokuun ajan, joka rajoitti hieman toimintaani. Unohduksen postata katsaus viime kuukaudelta vuoksi nämä kaksi kuukautta ovat nyt yhdessä blogitekstissä. Saatan olla myös unohtanut jotain pitkän ajan olla pistämättä mitään ylös vuoksi.

Poliittisen toiminnan määrittelen seuraavasti: Vuorovaikutus niin paikallisten, kansallisten kuin kansainvälisellä tasolla toimivien viranomaisten kanssa, sekä fyysiset tilaisuudet, jotka ovat luonteeltaan poliittisia, vaikka niissä ei paikalla olisikaan viranomaisia (nämä ovat mukana lähinnä kestonsa vuoksi, ja koska todennäköisesti kyseiset ryhmät pyrkivät myös poliittiseen vaikuttamiseen). Vaikean luokittelun vuoksi en laita näihin katsauksiin vaikkapa kirjoituksiani blogissani, foorumeilla tai sähköpostilistoilla.

Tästä lähtien en kirjoita otakantaa.fi:ssä seuraamieni hankkeiden määrää, koska ”seuraaminen” on ollut jo pitkään vähän niin ja näin terminä, kun sen sähköposti-ilmoitukset ovat niin huonosti tehtyjä, että ne ovat lähes hyödyttömiä eivätkä sen ylläpitäjät lue sähköpostissa saamaansa palautetta. Varmaan sen voin merkitä, kun oikeasti johonkin siellä osallistun.

Huhtikuu
Olen osallistunut suomijoukkoistaa.fi:ssä.
Olen allekirjoittanut 4 adressia

Toukokuu
Europarlamenttivaaleissa äänestin Oula Lintulaa (Muutos 2011).
Lähetin ympäristöterveystarkastajalle kyselyn ruosteenvärisestä vedestä ympäristössä. Kuulemma se todennäköisesti olisi maaperän raudan syytä, mutta ajatushan pysyä valppaana on se, jota lasketaan.
Olen allekirjoittanut 6 adressia.
Olen osallistunut suomijoukkoistaa.fi:ssä.

Lisää uusi kommentti

Filtered HTML

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <sub> <sup> <s> <u> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.