Olet täällä

En ole ehdolla

Käyttäjän Mikko Merikivi kuva
Julkaistu: 3.1.2019 17:38

Kirjoitin viime tiedotteessani, että ilmoittaisin vuoden 2019 eduskuntavaalien ehdokkuuteni tilasta tammikuun alussa. En ole ehdokkaana. Syyt ilmenevät jo tiedotteesta, mutta lyhykäisyydessään en olisi tyytyväinen siihen miten vähän olen viime aikoina panostanut politiikkaan. Erityisesti vaaliteemat ovat vielä uudistamatta minkä asetin ehdoksi itselleni. Katsotaan sitten olisinko henkisesti valmis vuonna 2023. Varmaan opiskelen myös jotain poliitikoille hyödyllisiä aiheita sinä aikana.

Kommentit

En halunnut laittaa mitään suosituksia blogitekstiin ja muutenkin en löytänyt mitään julkista tiedotetta Keski-Suomen ehdokkaista, mutta mikäli Arto Lampila on ehdolla kunnanvaltuutetun virastaan huolimatta, hän on vähintäänkin erittäin harkitsemisen arvoinen. Minun kai "pitäisi" tietää onko hän ehdokkaana, sillä olin siinä kokouksessa, jossa niitä ensimmäistä kertaa valittiin ja hän oli paikalla. Sain ainakin sen käsityksen, että hän olisi. Mutta lähempänä vaaleja tutkin tietenkin ehdokkaat läpi vielä.

Mikko, luotettavampaa suoran demokratian ajajaa ei tässä maassa ole. En ainakaan tule mieleen. Pyydän että harkitsisit asiaa vielä, sinun kaltaisiasi tarvitaan! Jo pelkkä ehdolle asettuminen toisi sinulle kokemusta jota voisit hyödyntää sitten 2023. 

Hyvä Mikko ja tsemppiä tulevaisuuden koitoksiin! Toivottavasti näemme vielä politiikassa sinua. Sinulla olisi paljon annettavaa.

Lisää uusi kommentti

Filtered HTML

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <sub> <sup> <s> <u> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.