Olet täällä

Ehdokkuuteni on epävarmaa

Käyttäjän Mikko Merikivi kuva
Julkaistu: 28.10.2018 15:08

Täytynee todeta, että en tiedä pystynkö toteuttamaan sanomiani lupauksia vielä vuoden 2019 eduskuntavaaleihin. Luin mitä olen sanonut viime vaalien jäljiltä ja omien sanojeni mukaan minun olisi määrä suhtautua "vaaleihin entistä enemmän tosissani". Jos olette tarkkailleet toimintaani vaalien välillä huomaatte, että uusia blogikirjoituksia on tullut aika vähän paitsi kuukausikatsauksina. Mutta tämä ei vielä ole oikein sitä aktiivista vaikuttamista, joka oman mielikuvani mukaan näyttäisi minun olevan tosissani vaaleista. Erityisesti opiskelu on tässä tullut uutena elämänvaiheena, joka on vienyt aikaa politiikalta.

Vaaliteemani ovat vielä oikeastaan muuttumattomat viime vaalien ajalta, joten ne pitäisi vielä päivittää. Tätä siis ainakin edellyttäisin itseltäni, että voisin osallistua vaaleihin ja en välttämättä ihan täysillä voimilla sittenkään. Julkistan päätökseni tammikuun alussa siitä, pyrinkö Piraattipuolueen ehdokkaaksi vai en. Tuskin nimittäin tässä vaiheessa vaihdan sitä puoluetta, jonka ehdokkaaksi pyrkisin.

Kommentit

Hei Mikko,
itse toivoisin, että olisit ehdolla seuraavissa eduskuntavaaleissa. Vaikka todennäköisesti et pääsisikään vielä ensi eduskuntavaaleissa läpi, on sinulla potentiaalia nousta tulevaisuudessa vaikka mihin. Ehdokkuudestasi olisi varmasti hyötyä ainakin Piraattipuolueelle, jolla on mielestäni oikeasti hyvä mahdollisuus saada vihdoinkin ensimmäiset kansanedustajat Eduskuntaan.

Jos kuitenkin päätät olla asettumatta ehdolle, voisit suositella Piraattipuolueen listalta muita ehdokkaita äänestettäväksi.

Lisää uusi kommentti

Filtered HTML

  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <sub> <sup> <s> <u> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.